1. × 微信

    当前位置:首页 > 题库资料 > 高中资料 > 高三资料 > 高三英语资料 >

    学大教育暑假班活动

    2018年福建省高三毕业班质量检查测试英语及答案

    作者:J.F    来源:学大教育    时间:2019-03-25 17:03

    点击免费领取试听课程

    以下是2018年福建省高三毕业班质量检查测试英语及答?#31119;?#20379;高三毕业班的同学们练习,同学们可以对照答案看看哪些知识点掌握不牢。
    本试卷共12页。满分150分。
    注意事项:  
    1.答题前,考生务必在试题卷、答题卡规定的地?#25945;?#20889;自己的准考证号、姓名。考生要认真核对答题卡上?#31243;?#30340;条形码的“准考证号、姓名”与考生本人准考证号、姓名是否一致。  
    2.回答选择题时,选出每小题答案后,?#20204;?#31508;把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选?#31185;?#20182;答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。
    3.考试结束,考生必须将试题卷和答题卡一并交回。
    第一部分 听力(共两节,满分30分)  
    做题时,先将答案标在试卷上。?#23478;?#20869;容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。
    第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7. 5分)  
    听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你?#21152;?0秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
    例:How much is the shirt?
    A.£19.15.             B.£9.18.            C.£9.15.
    答案是C。
    1.Where does the dialogue take place?
    A. In a railway station.     B. In an airport.        C. In a theatre.
    2. What do the speakers intend to do in the café?
    A. Drink tea.           B. Listen to music.      C. Have a conversation.
    3. When will the speech begin? 
     A. At 8:30.              B. At 8: 40.            C. At 8: 45.
    4. Who is Jenny?
    A. The man’s mom.    B. The man’s daughter.   C. The man’s wife.
    5. What are the speakers talking about?
    A. A concert.        B. A singer.         C. A match.
    第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)  
    听下面5段对话或独白。毎段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
    听第6段材料,回答第6、7题。
    6. What has the woman done?
      A. She has seen a doctor. 
    B. She has cleaned up her diet.  
    C. She has given some advice. 
    7. What does the man speaker suggest the woman do?
    A. Have less meat.      
    B. Do more exercise.       
    C. Have cleaner food.
    听第7段材料,回答第8、9题。
    8. What is “the San Francisco Net” ?
      A. A coffee house.         B. A bulletin board.      C. A website.
    9. How much does a 3-hour chat cost on the bulletin board?
       A. $听第8段材料,回答第10至12题。
    10. What is the probable relationship between the speakers?
    A. Waitress and customer.  B. Manager and assistant.     C. Employer and employee.
    11. Which section will the man choose for the dinner?
       A. A smoking section.     B. A non-smoking section.     C. An open section.
    12. What is the dialogue about?
       A. A dinner.           B. A reservation.          C. Chinese food.
    听第9段材料,回答第13至16题。
    13. When does the dialogue take place?
    A. On Thursday.   B. On Friday.        C. On Saturday.
    14. What does the woman like doing?
    A. Riding a lot.
       B. Riding with Tom every weekend.
       C. Riding around the Qinghai Lake.
    15. Where did the woman see the animals?
       A. Near the lake.         B. In the city.               C. In the national forest.
    16. Whose friend will be invited to go along?
       A. Tom’s.                 B. Laura’s.                 C. Mike’s.
    听第10段材料,回答第17至20题。
    17. How old is the speaker?
    A. 53.               B. 54.              C. 55.
    18. Why did the speaker sit on the side of the pool?
    A. She needed to have a rest.   
    B. She was unable to swim.   
    C. She instructed her family to swim.
    19. What did the speaker do after the ten swimming lessons?
       A. She took up other lessons. 
    B. She went on with the lessons.
    C. She taught swimming regularly.
    20. What does the speaker want to tell us?
       A. No pains, no gains.  
    B. Practice makes perfect.  
    C. Never too late to learn.
    0.5.             B. $1.5.           C. $3.
    第二部分  阅读理解(共两节,满分40分)
    第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)  
    阅读下列短文,?#29992;?#39064;所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。                      
    A
    We’re Hiring Shift Workers For Our Production Plant Looking for a career with a company that values its employees, and promotes from within? Then Black Cat Blades is the company for you!
    Cutting Operators
    CNC Operators
    Heat Treat Operators
    Full training provided, starting at $14.50 per hour, with the potential to move to $18.16 in one year.
    We also require a Skilled Welder (焊接工),to work 12-hour rotating shifts (轮班) in our cutting Department. The successful candidate must be a registered journeyman(熟练工人) within the Province of Alberta or a Red Seal.
    We offer a great benefit package, including health, dental and RRSP’s. Numerous motivations: Profit Sharing, Pay for Years of Service, Fitness Program Allowance, and fun social events for you and your family.
    Apply in person, and we’ll take you on a tour of our Production equipment or forward your personal information by fax or e-mail.
    Black Cat Blades Ltd.
    [email protected] blackcatblades.com
    5604-59 St., Edmonton, AB T6B 3C3
    Fax: (780) 465-959521. What is the most attractive about the company?  .
    A. Charged training.                   B. Desirable welfare.
    C. Working time.                     D. Free travelling.
    22. Who can be admitted as a skilled welder?
    A. An experienced operator.             B. A person without a Red Seal.
    C. A registered journeyman in Alberta.    D. A clerk from Black Cat Blades.
    23. How many kinds of work does the company offer?
       A. Three.          B. Four.            C. Five.        D. Six.  
    B
          If you thought pilots dimmed(调暗)the lights before takeoff to give you some shuteye, think again. Believe it or not, the dim lighting could actually help save your life in case of a plane emergency.
          The dimmed lights before taking off the runway and landing are a flight precaution used to help passengers’ eyes adjust quicker during an emergency escape. “Going from a brightly lit environment to one that’s completely dark would require some time for our eyes to focus and see the escape slide,” Alice Theriault, service director for Air Canada wrote in a press statement. “Since we need to have all the seconds on our side in the event of an emergency, dimming the lights is one of many steps we take to ensure the safety of our customers.”
          The phenomenon that your eyes see those strange speckles (小斑点) as your sight adjusts to a dark place after being in a light place is called dark adaptation. It normally takes our eyes about 20 to 30 minutes to see best in a dark room. The brighter the lights, the longer it takes for our eyes to adjust, which is why dimming the plane lights could shorten your “dark adaptation” time since you haven’t been sitting under fluorescent bulbs (荧光灯) all flight.
          Not only does dimming lights add valuable time to the escape process, it reduces the tension on your eyes if you need to look outside, or see the emergency lighting along the passage. “It helps keep you in the right direction.” Patrick Smith, an airline pilot and author of Cockpit Confidential told The Telegraph. “It also makes it easier for flight attendants to assess any outside risks, such as fire or debris, that might affect an escape.” So next time a pilot dims the lights, just know it’s for your safety, even though it creates a gentle atmosphere for your takeoff into the sky.
    24.The lights are turned down before takeoff to help passengers_______.
    A. take a short break                      
    B. escape in time of emergency              
    C. create a warm atmosphere      
    D. adapt their eyes to the bright environment 
    25. What is one of the roles of shortening “dark adaptation” time?
    A. Slowing down the landing.               B. Adjusting the plane lights.
    C. Keeping passengers calm.                D. Helping the crew judge outside risks.
    26. What does the underlined word “It” in the last paragraph refer to?
          A. Dimming lights.                                 B. The escape process.                   
    C. Reducing tension.                           D. The passage.
    27. What is the text mainly about?
    A. A tip of air travel.                    
    B. An emergency event on a plane.
    C. A warning message on a plane.           
    D. An explanation of an airline safety measure.
    C
    When was the last time you told someone they inspire you to go to work each morning?
        Teachers at Oak Park High School in Kansas City, Missouri, did just that this September, when they pulled individual students out of class to tell them just how much they appreciated them.
        The students’ reactions, which were captured (捕捉) on video and shared on YouTube in a now-viral video, ranged from shy thanks to hugs and tears.
        “I have been challenged to find a student who makes me want to come to school every day,” says one teacher in the video, “and that’s you.”
        Jamie McSparin, a teacher in charge of the school’s academy program for at-risk sophomores (二年级学生)and juniors, posed the challenge, writes ABC News.
        “Initially when we pulled the kids out, they all thought they were in trouble,” McSparin told ABC News. “Any teacher-student interaction always seems to be negative (消极的), and that was something that bothered me, too. No matter if they’re a good kid or a trouble maker or anything, they always thought they were in trouble,” she says.
        McSparin says she got the idea for the project after attending a professional development workshop this summer called the power of positivity.
        “I like the idea of letting students know they are appreciated, because we do appreciate them, I just don’t think we say it enough,” she told local news outlet WDAF-TV.
    It’s safe to say the challenge was effective.
        “I feel special,” said one of the boys in the video. “You should,” said his teacher. “You are special.”
    28. What does the underlined word “posed” in Paragraph 5 mean?
     A. Presented.   B. Rejected.        C. Ignored.         D. Evaluated. 
    29. How did the students probably feel when pulled out of the classroom at first?
    A. Nervous.    B. Thrilled.   C. Curious.    D. Encouraged.  
    30. What inspired McSparin to challenge the project?
     A. The trouble caused by students.
     B. The need of shooting the video.
     C. A seminar named the power of positivity.
     D. A program related to students’ interactions.
    31. What message does this text mainly convey? 
     A. Challenge is unavoidable in life. 
     B. Everyone needs to be appreciated.
     C. Positivity outweighs negativity.
     D. News media contribute to students’ progress.
    D
    On a college camping trip, curiosity about waves and sand caused Rob Thieler to study shorelines around the world. Thirty years later and now a U.S. Geological Survey research geologist, Thieler, is combining science and smartphone technology to help study an endangered bird, the Atlantic Coast piping plover.
    The piping plover is a shorebird that breeds(繁殖)along the Atlantic Coast, the Great Lakes
    and the Great Plains. Rising sea levels associated with climate change, as well as increased development in their beach habitats(栖息地), threaten the species(物种). To help track changes in piping plover habitats, Thieler developed a free app called iPlover in 2012. This is a marked change from the typical way scientists collect data, which involves gathering information using specialized equipment or writing in notebooks and then putting into spreadsheets.  
    Since releasing iPlover, scientists have gathered data across 1500 km of breeding range. That
    equals about a third of the distance across the U.S., which is a large area to cover for only two thousand breeding pairs of piping plovers on the east coast. Instead of having to travel and spend days at each site, a number of cooperators in the field use the app to collect and send data, allowing scientists to gather data more efficiently. It also allows them to collect data at the same time during each breeding season, providing a better picture of changes that happen over longer periods of time. And fast, centralized access means scientists can look at data quickly to get a real-time idea of where and how piping plovers are using their habitats. 
    While iPlover is used by trained field staff, other apps like the U. S. Geological Survey’s 
    web-based “iCoast—Did the Coast Change?” invite citizen scientists to identify coastal changes by comparing bird’s-eye-view photographs taken before and after storms. All the information scientists and citizen scientists alike collect helps federal and state agencies create policy plans for addressing climate change impacts (影响) worldwide.
    32. What can we know about the piping plover?
    A. Its behaviour is changing.           
    B. Its habitat is growing bigger. 
    C. Its living environment is becoming worse. 
    D. Its breeding is limited to the Atlantic Coast.         
    33. Why did Thieler develop iPlover?
    A. To study shorelines across America.    
    B. To advance information technology. 
    C. To find out global climate change.
    D. To monitor changes of piping plover habitats.  
    34. Which of the following benefits the shorebirds?
    A. The camping equipment.            B. Research on smartphones.
    C. The changeable coast.              D. Progress in technology.
    35.What would be the best title of the text?
    A. Protecting Endangered Shorebirds
    B. Rob Thieler, a Creative Scientist
    C. IPlover, Tool for Training Field Staff
    D. Differences Between IPlover and ICoast
    第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)  
    根据短?#21738;?#23481;,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。  
    Many people think only professionals—engineers, accountants, teachers, etc.—have careers.    36    Even if you’ve never had a paid job, you still have a career. Your career is the sum of your life and work. It includes all your activities and experiences. Your schooling, your volunteer work, and even your relationships with your family are all big parts of your career.    37   
    During your career, you will have a variety of jobs, occupations and roles. People used to think of a job as full-time, permanent, paid work done for an employer at a work site. But in our changing world, a job is a set of duties or tasks. It can be paid or unpaid.    38    Even someone who is self-employed has a job.
    An occupation is a group of jobs with similar responsibilities that require a common set of skills.    39    Programmers may have permanent or temporary jobs working for specific employers, be self-employed, work full-time or part-time, be paid for their work or volunteer their services. They may change jobs or hold several jobs at one time but, until they change the type of duties or tasks they perform, they are still computer programmers.
       40    We all play a number of roles in our lives and our roles often change over time. For example, Kris works four days a week as a receptionist in a clinic and takes evening courses in social work. She also sews gymnastic wear for her neighbor who sells it at summer markets. Now Kris has at least three roles.
    A. A role is a part you play. 
    B. Actually everyone has a career.
    C. In other words, your career is your life story.
    D. For example, computer programmer is an occupation.
    E. As a matter of fact, a job is different from a role in some way. 
    F. It can be completed at a work site, at home, or somewhere else.
    G. The following is about your work, your family, and your life story.
    第三部分  英语知?#23545;?#29992;(共两节,满分45分)
    第一节 (共20小题;每小题1.5分,满分30分)  
    阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 
    Growing up, I always hid my thumbs(拇?#31119;﹊n my fists because of their unusual shape.   41    they do look more like a big toe(脚趾)  42    a thumb. And from an early age, my thumbs   43   another name “toe thumbs” . 
    In high school, I served as a cashier in a grocery store. One day, I was   44    a sweet little old lady and as I   45    her change back to her, she suddenly took my hands and said in a thick Polish   46   , “You are Polish! Look at those   47    Polish thumbs! They match mine!” She raised her hands and   48    her thumbs to me that   49    weathered and wrinkled, looked exactly like mine! She   50    my hands again and said, “Be   51    of those thumbs!”
    I’ll never forget that 30-second   52    with a stranger that forever   53    my view of a part of me I once was   54    by and now accept. As I was eating dinner with my Samuel tonight, he looked down at my hand   55    on the table next to his and said, “Mommy! Our thumbs   56   !” I smiled and answered, “Yes, they do, buddy! Those are strong Polish   57    you have! Take pride in them! Maybe someday you’ll have a little boy or girl who will have the same thumbs!” I   58    my son never hides his thumbs like I did. I hope he’ll be proud of their “unusualness” and the   59    behind them. He carries on a(n)   60    part of me and that for me will always be beautiful!  
    41. A. Fortunately    B. Admittedly    C. Normally    D. Basically
    42. A. other than    B. due to     C. instead of    D. along with
    43. A. earned     B. cloned     C. found       D. deserved
    44. A. checking out   B. waiting for    C. talking with    D. watching over
    45. A. paid     B. charged    C. donated    D. counted
    46. A. tune     B. voice     C. language    D. accent
    47. A. beautiful    B. strange    C. long      D. clumsy
    48. A. passed     B. showed    C. recommended   D. offered
    49. A. till       B. unless     C. although    D. once
    50. A. raised     B. inspected    C. examined    D. held
    51. A. proud     B. skeptical    C. afraid     D. sure
    52. A. appointment   B. bargain    C. conversation   D. deal
    53. A. supported   B. changed     C. proved     D. hurt
    54. A. amazed    B. frightened    C. delighted    D. embarrassed
    55. A. scratching    B. resting     C. knocking    D. drawing
    56. A. differ    B. suit     C. fight      D. match
    57. A. fists     B. thumbs    C. toes     D. hands
    58. A. guarantee    B. figure     C. pray     D. insist
    59. A. scene        B. lesson      C. history     D. moment
    60. A. unique     B. elegant    C. authentic    D. sensitive
    第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)   
    阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 
    No one is sure how many Americans belong to reading groups called book clubs. Yet   61   (publisher) and bookstores report that more and more people throughout the United States are joining   62    (they). 
    Most of the clubs work the same way. Members read the same book at the same time. Then they meet to talk about the book. Members may be friends or people    63   live near each other. Some Americans belong to reading groups on    64   Internet. These groups include people around the world who communicate about books they read. They send electronic mails instead of gathering   65    (discuss) books. 
    Most reading groups study books by   66    (variety) writers. However, some groups read the work of a single writer,   67    (usual) one that has been famous for a while. Other groups may   68    (name) for an important person in the work of the writer,   69    a Sherlock Holmes Club. Members of these book clubs often are experts about their   70    (choose) reading materials. One member of a Holmes reading group, for example, can identify almost every person in every Sherlock Holmes story.
    第四部分 写作(共两节,满分35分)
    第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)  
    假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修?#21738;?#21516;桌写的以下作文。文中共有10处语?#28304;?#35823;,每句中最多有两处。?#30475;?#38169;误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。  
    增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的?#30465;! ?br /> 删除:?#35759;?#20313;的词用?#27605;擼ǎ埽?#21010;掉。  
    修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的?#30465;! ?br /> 注意:1.?#30475;?#38169;误及其修改均仅限一词;
    2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
    Mao Zhaomu drop out of high school several years ago. Now the self-taught English learner
             
    has been admitted to one of China’s top foreign language university, Sichuan International Studies
    University, that he used to deliver food to students. Mao once worked a delivery man for a
                                              
    restaurant. And he chatted happy with English learners online during her spare time. There were 
                                
    much grammatical mistakes, but that didn’t prevent him from chatting. To seize every chance to
    study English, he would memorize words while wait for customers. Mao said that how he hoped very
    much to become an interpreter. Whoever have a dream and dares to seek it is the loveliest person.
    第二节书面表达(满分25分)
    假定你是李华,你的美国朋友John对茶?#34892;?#36259;。请你结合下面图示,用英语给他写一封邮件,诚邀他参加即将在宁波举办的茶文化节,并简要介绍茶文化节活动及我国茶的历史,茶的益处等。
    注意: 
    1.?#36866;?00左右;
    2.可以适当增加细节,以使行文连贯。
    2018年福建省高三毕业班质量检查测试
    英语试题参考答案及评分标准
    第一部分:
    1. A    2. C   3. C   4. B    5. A    6. A    7. B    8. A    9. B   10. A
    11. C   12. B  13. A  14. A   15. C   16. B   17. C   18. B   19. B   20. C
    第二部分:
    21. B   22. C   23. B   24. B   25. D   26. A   27. D  28. A  29. A  30. C  
    31. B   32. C   33. D   34. D   35. A   36. B   37. C  38. F  39. D  40. A
    第三部分:
    41. B  42. C  43. A  44. A   45. D   46. D   47. A   48. B   49. C   50. D  
    51. A  52. C  53. B  54. D   55. B   56. D   57. B   58. C   59. C   60. A
    61. publishers     62. them      63. who/that      64. the       65. to discuss
    66. various     67. usually     68. be named     69. like       70. chosen 
    第四部分:
    第一节:
     Mao Zhaomu drop out of high school several years ago. Now the self-taught English learner
              dropped
    has been admitted to one of China’s top foreign language university, Sichuan International Studies
    universities
    University, that he used to deliver food to students. Mao once worked ∧a delivery man for a
    where                                              as
    restaurant. And he chatted happy with English learners online during her spare time. There were 
    happily                             his
    much grammatical mistakes, but that didn’t prevent him from chatting. To seize every chance to
    many
    study English, he would memorize words while wait for customers. Mao said that how he hoped very
    waiting   去掉how
    much to become an interpreter. Whoever have a dream and dares to seek it is the loveliest person.
    Has
    第二节:
    一、评分原则
      1.本题总分为25分,按5个档次给分。
      2.评?#36136;保?#20808;根据文章的内容和语言初步确定其所属档次,然后以该档次的要求来衡量,确定或调整档次,最后给分。
      3.?#36866;?#23569;于80和多于120的,从总分中减去2分。
      4.评?#36136;保?#24212;注意的主要内容为:内容要点、应用词汇和语法结构的数量和准确性及上下文的连贯性。
      5.拼写与标点符号是语言准确性的一个方面,评?#36136;保?#24212;视其对交际的影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可接受。
      6.如书写较差以致影响交际,将?#36136;档?#19968;个档次。
    二、内容要点
    1. 举办的时间、地点;
    2. 活动的内容;
    3. 茶的历史、益处等;
    4. 邀请参加。
    三、各档次的给分?#27573;?#21644;要求
    第五档 完全完成了试题规定的任务。
    —覆盖所有内容要点。
    —应用了较多的语法结构和词汇。
    —语法结构或词汇方面有些许错误,但为尽力使用?#32454;?#26434;结构或较高?#27934;?#27719;所致;具备较强的语言运用能力。
    —?#34892;?#22320;使用了语句间的连接成分,使全文结构紧凑。
    完全达到了预期的写作目的。
    (21~25分) 
    第四档 完成了试题规定的任务。
    —虽漏掉一两个次重点,但覆盖所有主要内容。
    —应用的语法结构和词汇能满足任务的要求。
    —语法结构或词汇方面应用基本准确,些许错误主要是因尝试?#32454;?#26434;语法结构或词汇所致。
    —应用简单的语句间连接成分,使全文结构紧凑。
    达到了预期的写作目的。
    (16~20分) 
    第三档 基本完成了试题规定的任务。
    —虽漏掉一些内容,但覆盖所有主要内容。
    —应用的语法结构和词汇能满足任务的要求。
    —有一些语法结构或词汇方面的错误,但不影响理解。
    —应用简单的语句间连接成分,使全?#21738;?#23481;连贯。
    基本达到了预期的写作目的。
    (11~15分) 
    第二档 未适当完成试题规定的任务。
    —漏掉或未描述清楚一些主要内容,写了一些无关内容。
    —语法结构单调,词汇项目有限。
    —有一些语法结构或词汇方面的错误,影响了对写作内容的理解。
    —较少使用语句间的连接成分,内容缺少连贯性。
    信息未能清楚地传达给读者。
    (6~10分) 
    第一档 未完成试题规定的任务。
    —明显遗漏主要内容,写了一些无关内容,原因可能是未理解试题要求。
    —语法结构单调、词汇项目有限。
    —较多语法结构或词汇方面的错误,影响对写作内容的理解。
    —缺乏语句间的连接成分,内容不连贯。
    信息未能传达给读者。
    (1~5分) 
    0分 未能传达给读者任何信息:内容太少,无法评?#26657;?#20889;的内容均与所要求内容无关或所写内容无法看清。
    四、One possible version:
    Hi John,
    I’m glad you’re interested in tea. Now I have good news for you. The 9th International Tea Culture Festival will be held in Ningbo, a coastal city in East China from May 3 to 6. I’d like to invite you to the festival, where you can taste all kinds of tea from across the world, and enjoy tea art shows. 
    China has a long history of tea planting. Tea has become a green, healthy and popular drink in our daily life. People would serve you with tea when you visit their homes. I’m sure you’d have lots of fun here. I hope you’d come and experience Chinese tea culture.
    Best,
    Li Hua
      

    36人点赞

    辅导课程推荐

    课程名称
    ?#34892;?#23398;一对一个性化辅导
    ?#34892;?#23398;衔接班课程
    ?#34892;?#23398;辅导冲刺课程
    ?#34892;?#23398;全科精品班
    ?#34892;?#23398;假期拔高提分班
    适用学员
    ?#34892;?#23398;生
    ?#34892;?#23398;生
    ?#34892;?#23398;生
    ?#34892;?#23398;生
    ?#34892;?#23398;生
    开/闭班时间
    随到随学
    随到随学
    随到随学
    随到随学
    随到随学
    课时
    不定
    不定
    不定
    不定
    不定
    科目
    全科
    全科
    全科
    全科
    全科
    购买

    冲刺辅导课程

    小升初
    中考
    高考

    辅导课程

    小学辅导
    一年级辅导二年级辅导三年级辅导四年级辅导五年级辅导六年级辅导
    初中辅导
    初一辅导初二辅导初三辅导中考辅导
    高中辅导
    高一辅导高二辅导高三辅导高考辅导

    学习资料

    小学辅导资料
    一年级资料二年级资料三年级资料四年级资料五年级资料六年级资料小升初
    初中辅导资料
    初一资料初二资料初三资料中考资料
    高中辅导资料
    高一资料高二资料高三资料高考资料

    相关信息

    教育资讯

    用微信扫一扫

    学大教育微信

    用微信扫一扫

    学大教育微信
    宁夏十一选五开奖直播
      1. 无错四头中特公式规律 十一运夺金必中 足彩6场半全场 最神奇的中彩票 河北十一选五任五冷号 6肖中特三期必开一期 易发真人龙虎斗 青海十一选五昨天开奖结果查询 内蒙古11选5历史开奖结果 3d组选杀号技巧 竞彩总进球奖金评测 青海快3昨天开奖号 888真人游戏 博彩e族首页 6617彩票网址大全彩票网站大全